Traductoare de temperatura, presiune și forța cu interfata de comunicatie IO-Link

senzori IO-Link

Conexiunea digitala punct la punct IO-Link ofera o tehnologie de comunicatie independenta de fabricant, de magistrala de câmp pentru automatizare și ofera utilizatorului multiple posibilități pentru conectarea inteligenta a senzorilor și elementelor de actionare în cadrul unui sistem de automatizare și control precum și pentru comunicarea dintre controlul instalatiei și elementele din câmp.

Recuperarea vaporilor in statii distributie carburanti

recuperare vapori logo

Sistemul automat de monitorizare a vaporilor VAPORIX asigura informatii despre starea sistemului de recuperare activa a vaporilor la pompa de distributie a carburantilor, in sprijinul protectiei persoanelor si a mediului ambiant.

JW Froehlich - testare etanseitate

JW Froehlich

Incepand cu luna septembrie 2016, TXP Advisers a devenit reprezentant in Romania al producatorului german de echipamente de testare a etanseitatii JW Froehlich.

Senzori si traductoare in constructie igienica

industria curata

Siguranța alimentară este o prioritate de top în toate țările. În afară de exigența de precizie și fiabilitate, tehnologiile de măsurare utilizate în industria alimentară trebuie să satisfacă, de asemenea, reglementări stricte de igienă.

 

Noua generatie de calibratoare de presiune cu pompa integrata Druck DPI 612 Flex

 dpi-612-mic

DPI 612 Flex este noua generatie de Calibratoare de Presiune fabricate de către GE Druck. Aceasta combina capabilitati integrate de generare de presiune, masurare de semnal electric si alimentarea buclei de masura. La fel ca DPI 611, sunt echipamente robuste si usor de folosit dar, in plus, ofera avantajul senzorilor de presiune etalon interschimbabili care permit schimbarea simpla a domeniului de masura pe teren, pentru precizie maxima. Oferta toate avantajele seriei Druck DPI 610 / 615, cu specificatii profund imbunatatite de generare presiune, precizie superioara si operare cu touch screen.

Noua serie ADTS 500 de testere pitot-statice (Air Data Test Set)

ADTS-500 DruckNoua serie de tester pitot-static GE Druck ADTS 500 ofera o modalitate inteligenta de a efecuta intretinerea standard, depanare si depistarea de urgenta a erorilor pentru aeronave bazata pe echipamente de intretinere la sol (GSE).

Seria ADTS 500 este proiectata pentru usurinta de utilizare. Utilidand tehnologie wireless Bluetooth, telecomanda ADTS touch elimina necesitatea cablurilor si furtunurilor in cockpit. Acesta are o interfata cu icoane, moderna, cu touch screen cu interfata swipe care face navigarea si indeplinirea sarcinilor usoare si intuitive

Senzori cu certificare navala

certificare-navala

In completarea gamei de traductoare si senzori industriali, va putem oferi variante cu certificare navala (DNV si GL).

 

Noul Calibrator de Presiune Druck DPI 611

611

Credem in căutarea continua a unei "solutii mai bune". De aceea, noul calibrator de presiune DPI 611 este de 2 ori mai performant, de 2 ori mai mic si mai simplu de utilizat decat standardul in industrie, DPI 610 / 615. Contine o gama larga de solutii noi si inteligente pentru simplificarea activitatii dumneavoastra.