Senzor de nivel cu flotor liber pentru solide ATMI

Senzorii de nivel cu flotor liber pentru solide sunt dispozitive simple care permit semnalizarea nivelului maxim la umplerea silozurilor cu materiale solide granulare. Dispozitivul este suspendat de un cablu la o inaltime convenabila. In timp ce silozul este umplut, dispozitivul este deviat de la pozitia verticala din cauza taluzului format. Senzorul de inclinare comuta fata de pozitia de echilibru, semnalizand astfel cresterea nivelului taluzului peste limita de alarma.

Senzor de nivel capacitiv MARTENS MLC430 (igienic)

mlc430 resized

Senzor de nivel MLC430 capacitiv utilizat în industria farmaceutică, alimentară si a băuturilor. Senzorul este certificat FDA şi EHEDG. Pentru acest principiu de măsurare conductivitatea lichidului nu influentează valoarea masurată. Fără componente în miscare în contact cu mediul  şi timp de răspuns  rapid.

Senzori de nivel cu flotor pentru lichide ATMI

Senzorii de nivel cu flotor pentru  sunt dispozitive simple care contin un senzor de pozitie inchis intr-o carcasa ermetica, conectat printr-un cablu de lungime suficienta. Dispozitivul este suspendat in cablu la inaltimea dorita iar in momentul in care nivelul lichidului creste peste nivelul in care este suspendat liber, senzorul isi schimba pozitia si se comuta un contact electric, semnalizand prezenta lichidului la cota respectiva.