Recuperarea vaporilor in statii distributie carburanti

 

banner fafnir

Sistemul automat de monitorizare a vaporilor VAPORIX asigura informatii despre starea sistemului de recuperare activa a vaporilor la pompa de distributie a carburantilor, in sprijinul protectiei persoanelor si a mediului ambiant. VAPORIX indeplineste cerintele directivelor  2009/126/EC si 2014/99/EC (reglementate in Romania prin Hotărârea Guvernului nr. 958/2012 din 26/09/2012 si prin proiectul de lege adoptat de guvern in sedinta din 05.10.2016).


Masoara debitul masic de vapori recuperati si returnati catre cisterna in timpul alimentarii autoturismului. Inregistreaza ca eveniment orice deviere cu mai mult de 15% fata de raportul normal intre debitul de combustibil livrat si debitul de vapori recuperat. Fiecare eveniment (eroare de functionare a sistemului de recuperare vapori) este inregistrat in memorie. La un numar de evenimente (functionare defectuoasa) genereaza un semnal de blocare a pompei pentru un numar de zile stabilit prin reglementarile legale locale.
Repornirea pompei este posibila numai dupa remedierea defectului.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (VAPORIX-E.pdf)Brosura[Brosura sistem VAPORIX-E]720 kB


VAPORIX este certificat de PTB pentru sistemul de functionare si de culegere si inregistrare a datelor si functionare conform directive 2009/126/EC si 2014/99/EC si certificat TUV pentru acuratetea de masurare a debitului vaporilor.
VAPORIX este compatibil pentru instalarea ulterioara (retrofit) in orice sistem existent de recuperare a vaporilor.
Impreuna cu sistemul SECON VAP poate fi extins pentru transmiterea in retea (Internet) a informatiilor despre functionarea recuperatorilor de vapori in toate statiile de distributie ale companiei.

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)Copia contine toate datele personale pe care le primim: