Senzori de presiune Druck UNIK 5000

                         

O platforma unica de traductoare de presiune, configurabile, care combina tehnologia verificata in practica a senzorilor din siliciu cu circuite analogice intr-un design modular astfel incat sa genereze o gama completa de dispozitive pentru masurarea presiunii, disponibile in timp scurt

Traductoare de presiune personalizate Fuji Electric

traductor-presiune-micÎn cazul în care nicio constructie standard nu poate fi folosita pentru procesul dumneavoastra, atunci Fuji Electric are o soluție.  Utilizarea de materiale exotice de contact cu mediul (cum ar fi tantal, Monel, Hastelloy-CTM, PVDF ...), flansa cu capilare sau montare directă, cu diafragma extinsa sau flush etc.

Traductor presiune diferentiala Honsberg EDP1-001R0050K004S

Pentru monitorizarea infundarii filtrelor se recomanda masurarea diferentei de presiune intre intrare si iesire.
Se poate face masurarea directa utilizand un traductor de presiune diferentiala conectat cu cele doua porturi la intrarea si respectiv la iesirea filtrului.

Traductor de presiune Fuji FCX-AII

Traductoarele Fuji FCX-AII ofera domenii cuprinse intre 10 mm H20 si 500 bar si sunt disponbilie in variante de traductor diferential, presiune relativa si absoluta. La cerere, pentru aplicatii specifice, cum sunt cele din petrochimie, se pot oferi variante ce pot masura presiune statica de 1035bar.