Bancuri de test si laboratoare metrologice echipate complet


bancuri-de-test

Eficiența va crește și costurile vor scădea în cazul în care activitatile necesare pot fi efectuate într-un mediu de lucru ideal.
Orice atelier de lucru poate beneficia direct de aceste soluții de stații de lucru , de la mediul ostil din industria de petrol si gaze offshore, uzine de desalinizare, rafinării si producerea  energiei.

 

presiune-mic      Conceptul nostru modular este conceput pentru flexibilitate și expansiune ulterioara în minte. Noi oferim sisteme complete de la bancuri de lucru simple la aplicatii complexe, oferind optiune de calibrări automate folosind software de management de calibrare AutoCal (ISO 9000 compatibil ) .

 

 

 Sistemele noastre sunt de obicei utilizate pentru testarea și calibrarea de presiune , temperatură și instrumente de proces electrice , cum ar fi transmittere, switch-uri, indicatoare, convertoare de semnal și senzori de temperatură .laborator-mic

 

Modulele de calibrare sunt cuprinzătoare și sunt potrivite pentru aplicații cu convenționale dar si cu incertitudine de top.
Mai mult decât atât, instrumentele pot fi livrate cu certificate de etalonare ce asigura trasabilitatea la etaloanele internaționale