HANSFORD SENSORS este specializat in proiectarea si fabricarea traductoarelor pentru masurarea vibratiei. Varietatea mare de tipuri asigura solutii pentru diverse moduri de procesare a informatiei de vibratie. Traductoarele cu semnal de tip AC permit analize avansate pentru diagnoza starii de uzura a unui utilaj: echilibrare, uzura rulmenti, integritate rotor. Traductoarele cu semnal unificat permit integrarea in sistemul de monitorizare a fabricii, astfel incat informatia de vibratie poate fi corelata cu evolutia procesului de fabricatie in care sunt utilizate masinile, pentru optimizarea acestuia in cadrul conceptului de mentenanta predictiva. Traductoarele de tip dual, sunt prevazute cu ambele tipuri de semnal, permitand monitorizarea in timp real pentru semnalizarea situatiilor anormale (prin semnale 4-20 mA), si colectarea datelor la un moment dat pentru diagnoza avansata si caracterizarea completa a utilajului

 

 

•Traductor de vibratie cu semnal AC;
•Traductor de vibratie cu semnal 4-20 mA pentru integrare in sisteme de achizitie standard;
•Traductoare de vibratie duale 4-20 mA si AC;
•Traductoare de vibratie duale vibratie si temperatura;
•Modul de conditionare, sisteme de monitorizare si alarmare;
•Instrumente portabile pentru masurare vibratii;
•Sisteme avansate de diagnoza;

 

Aplicatii frecvente in instalatii de ventilatie: conditionarea aerului in spitale si in industria farmaceutica, in cladiri de birouri, (posibilitatea de integrare in BMS) pentru monitorizarea ventilatoarelor si identificarea si semnalizarea din timp a situatiilor critice care pot duce la oprirea accidentala cu consecinte grave asupra desfasurarii operatiunilor curente (contaminare mediu steril, supraincalzire, etc).

Traductor de vibratie HANSFORD


HANSFORD SENSORS este specializat in proiectarea si fabricarea de traductoare si accelerometre pentru masurarea vibratiei si senzori de vibratie. Varietatea mare de tipuri asigura solutii pentru diverse moduri de procesare a informatiei de vibratie.