Manometru digital etalon GE Druck DPI 705

 

Compact, robust si usor, este destinat operarii cu o singura mana, oferind o serie de caracteristici esentiale activitatilor de mentenanta si depanare.

 

TXP Advisers a devenit distribuitor direct exclusiv in Romania  pentru produsele marca GE Druck. In aceasta calitate va recomandam utilizarea manometrului digital portabil Druck DPI 705 pentru activitatile dumneavoastra de masurare a presiunii, atat in teren cat si in laborator.

Fiind un instrument usor si robust, este destinat operarii cu o singura mana in cadrul activitatilor de service si mentenanta.

In completul de livrare, este insotit de certificat de etalonare ce asigura trasabilitatea la etaloanele internationale, conform standardului de calitate ISO 9000. La cerere, se poate asigura certificat conform cu standardul ISO 17025.

Poate fi livrat impreuna cu truse portabile de generare presiune, alcatuite din pompe portabile ce pot genera presiune pneumatica si hidraulica de pana la 700bar, dar si vid. In aceasta configuratie, devine solutia ideala pentru testarea si verificarea metrologica pentru manometre sau valve de suprapresiune.

 

Caracteristici generale:

  • Domenii disponibile: intre 70mbar si 700bar
  •  Precizie 0,1% din scala incluzind neliniaritate, histerezis si repetabilitate
  •  Afisaj: cristale lichide, display 5 digiti h=14 mm plus simboluri grafice si caractere pentru unitati de masura
  •  Unitati de masura disponibile: mbar, bar, psi, mH2O, in H2O, ft H2O (la 40 si la 20 0C), in Hg, mm Hg, Pa,, Kpa, Mpa, Kgf/cm2, si o unitate definibila de catre utilizator.
  •  Functii auxiliare:


       -test de etanseitate la 60 secunde

       -max/min - valoarea maxima si minima pe ultimele 60 secunde

       -corectie de zero

       -tara intre 0 si 100% din scala

       -filtrare: media ultimelor 10 citiri pentru valori instabile

       -indicare temperatura ambianta 0C sau 0F

       -alarma: nivel de presiune reglabil pentru semnalizare vizuala si sonora

  • Presiunea maxima admisa: 2 x scala


         -afisajul pilpie la 110% din scala

 

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)Copia contine toate datele personale pe care le primim: